Speelparadijs Circus city is dé plek om je kinderfeest te vieren! Leef je uit met al je vriendjes en vriendinnetjes in ons 2500m2 grote speelparadijs en beleef een absolute topdag!

Houd er rekening mee dat u in de weekenden uiterlijk om 13.00 uur aanwezig dient te zijn. U mag dan natuurlijk wel zo lang blijven als gewenst. In de herfst- kerst- en carnavalsvakantie nemen wij i.v.m. drukte geen reserveringen aan.

Kinderfeestjes kunnen ook geboekt worden met de MeeDoenRegelingTilburg.

TIP! Zorg er voor dat alle kinderen sokken bij zich hebben. Het dragen van sokken is tijdens het spelen verplicht i.v.m. veiligheid en hygiëne.

Ons Kinderfeest feestarrangement bestaat uit entree, onbeperkt ranja, een feestmenu naar keuze en een klein presentje voor ieder kind. De jarige mag na afloop van het feestje ook nog een cadeau uitzoeken in onze speciale cadeaukast!

Ons feestarrangement voor kinderfeestjes bedraagt €  per kind en dient van tevoren gereserveerd te worden (minimaal 4 kinderen). De losse entree voor bezoekers van 13 jaar en ouder bedraagt €  per persoon  .

 

Feestmenu

Kinderen mogen op de dag zelf kiezen wat ze willen eten. Alle gerechten worden geserveerd met een kleine verrassing om mee naar huis te nemen! Ze kunnen kiezen uit de volgende gerechten:

 

Frietjes met minisnacks

Pretbox met frietjes, fritessaus, 4 minisnacks naar keuze (frikandelletjes, bitterballen, kipnuggets, kaassouffleetjes of een mix).

Poffertjes

Pretbox met portie poffertjes, poedersuiker, boter.

 

Halal

Al onze feestgerechten zijn in een halal-variant te bestellen.

Allergieen en voedselintolerantie

Wij kunnen rekening houden met bijna alle allergieën en voedselintoleranties. Informeer hierover altijd eerst bij de bar.

Wil jij je feestje nog completer maken? Bestel dan het Circus City pluspakket! Alle kinderen krijgen tijdens het feestje dan een zakje chips naar keuze en een raket-ijsje. Aan het eind van het feestje ligt er voor iedereen nog een leuke en vooral lekkere verrassing klaar, om mee naar huis te nemen als aandenken. Het pluspakket bedraagt €  per kind extra.

Ben jij een echte prinses? Of beeld jij je in dat je een stoere piraat bent? Vier dan je verjaardag geheel in stijl en boek een thema!

Als je een themafeestje reserveert, krijg je bovenop het feestarrangement, ook nog een gave aangeklede tafel in jouw gekozen thema! Met leuke verrassingen voor jou en jouw gasten. Je mag zelfs alles mee naar huis nemen!

Een thema feestje kost €  per kind en dient van tevoren gereserveerd te worden (minimaal 4 kinderen).

Keuze opties themas:

  • Piraten
  • Prinsessen 
  • Dieren
  • Piraten en Prinsessen combinatie

Soezentoren:

Feestelijke toren van ongeveer 40 slagroomsoesjes, versierd met feestprikkers, snoepjes en bonte snoepstrooisels € 

Mini donuts:

Schaal met 20 minidonuts in 4 verschillende feestelijke smaken € 

Eigen taart meenemen:

Bordjesgeld €  (max 10 personen)