Algemeen

 

 

Strippenkaarten zijn twee jaar geldig. Is uw kaart verlopen, gooi hem dan NIET meteen weg! Neem eerst even contact met ons op. Over het algemeen zijn we hier coulant in.

Vanwege de Coronamaatregelen en het feit dat we hierdoor periodes dicht zijn (geweest), tellen we het jaar 2020 niet mee. Alle kaarten zijn hiermee met één jaar verlengd.

Strippenkaarten zijn alleen te gebruiken voor de entree. Het is niet mogelijk om hiermee het feestarrangement af te rekenen, ook niet met bijbetalen. 

U kunt bij ons op het gratis Wifi-netwerk. Kijk om in te loggen op de hiervoor bestemde stickers in onze zaal voor het wachtwoord.

U kunt bij Circus City uw MeeDoenRegelingbudget gebruiken voor het betalen van entreetickets, strippenkaarten en kinderfeestjes.

Om u Meedoenregelingbudget te gebruiken, dient u het klantnummer van uw Meedoenregeling en een geldig legitimatiebewijs mee te nemen van degene waar u het budget van wil benutten. De personen waar het budget van is dienen ook zelf aanwezig te zijn.

Bij Circus City kunt u alleen kinderfeestjes reserveren.

We hebben 130 parkeerplaatsen voor bezoekers van Circus City, waar u tijdens openingstijden gratis kunt parkeren.

In de herfst-, kerst- en voorjaarsvakantie is het, vanwege drukte, niet mogelijk om kinderfeestjes te reserveren. Dit, omdat we dan niet de service kunnen bieden die we zouden willen.

Als u eenmaal bij ons binnen bent mag u blijven tot sluitingstijd. Dit geldt ook voor kinderfeestjes of als u het daluurtarief betaald heeft.

Helaas is het niet mogelijk om tussentijds naar huis te gaan en later op de dag terug te komen met het zelfde entreeticket. Dit is voor ons helaas niet te handhaven.

Tijdens het gehele bezoek dient u er voor te zorgen dat een volwassenen (18+ jaar) toezicht houd op uw kind(eren).

Circus City heeft een uitgebreide menukaart. U vindt onze kaart onderaan de homepage van onze website of klik op deze link.

Het is niet toegestaan om eigen eten of drinken mee te brengen of te nuttigen tijdens uw bezoek. Om de entreeprijzen voor iedereen betaalbaar te houden hebben wij de horeca-inkomsten nodig.

Al onze ruimtes zijn goed toegankelijk voor mindervalide. Daarnaast hebben wij een uitgebreid mindervalide toilet met aankleedtafel.

Ons keukenteam is getraind om met allergie- en dieetwensen om te gaan. We hebben een afgescheiden deel in onze keuken waar we o.a. glutenvrije gerechten bereiden en we hebben een allergenenkaart. We adviseren u daarom met ons contact op te nemen om de mogelijkheden te overleggen. Natuurlijk staat uw veiligheid bij ons op de eerste plaats. Wij staan het toe dat u bij ernstige allergieën eigen eten meebrengt. We vragen u om dit bij binnenkomst aan te geven bij onze bedrijfsleider.